GeneralRecordemRessenya de discs

Gargalls, nou disc de l’Abdominable Gallina Nauseabunda

«Gargalls» (No Me’n Records, 2016) és el segon disc d’estudi de l’Abdominable Gallina Nauseabunda, projecte en solitari del músic Pep Rius, membre de Raydibaum i Elèctrica Dharma.

«Gargalls» és un disc sense filtres, cru, directe, que recorda sense complexos el so Lo-Fi dels 90, com el Beck més acústic, PJ Harvey, John Frusciante o Eels. Els arranjaments i la producció han anat a càrrec de Valen Nieto, han cercat explorar el contrast entre aquest so Lo-Fi de la veu i la guitarra i els sintetitzadors digitals.

Un disc on el més important són les cançons, quasi en brut, allò que la música diu. Refinació mínima i expressió màxima en un disc que apel—la directament a les entranyes. Es va enregistrar en tan sols un dia, a l’estudi de l’Albert Palomar, i es va produir en tres dies. Ni edicions ni artificis, només gargalls.

lAbdominable-Gallina-Nauseabunda_Gargalls_Portada

Abdominable Gallina Nauseabunda / Gargalls
No M’en Records, 2016

 1. Despertar
 2. Daltabaix
 3. L’ordre establert
 4. Després
 5. Gargalls
 6. Un altre
 7. Fart
 8. Sílvia
 9. Incendi
 10. Pregària

Els primers concerts de presentació són:
15 d’abril – Broc Gros Bellpuig – Lleida
16 d’abril – La Casa de la Bomba – Lleida
29 d’abril – La Contra – Barcelona
6 de maig – PRESENTACIÓ OFICIAL KOITTON CLUB – Barcelona
14 de maig – La Riera Vallcarca – Barcelona
18 de juny – Fira del Disc de Sant Andreu – Barcelona

Comments (1)

 1. […] El segon disc del projecte en solitari de Pep Rius es presenta com un recull de música crua, on l'acústica es barreja amb els sintetitzadors per construir cançons que es mostren en la seva essencia més despullada. Influències del pop, el rock, la cançó d'autor o la no wave en un disc que vessa lo-fi pels quatre cantons, conquerint territoris poc explorats a base de visceralitat i honestedat.  […]

Comment here