Gargalls, nou disc de l’Abdominable Gallina Nauseabunda

«Gargalls» (No Me’n Records, 2016) és el segon disc d’estudi de l’Abdominable Gallina Nauseabunda, projecte en solitari del músic Pep Rius, membre de Raydibaum i Elèctrica Dharma.

«Gargalls» és un disc sense filtres, cru, directe, que recorda sense complexos el so Lo-Fi dels 90, com el Beck més acústic, PJ Harvey, John Frusciante o Eels. Els arranjaments i la producció han anat a càrrec de Valen Nieto, han cercat explorar el contrast entre aquest so Lo-Fi de la veu i la guitarra i els sintetitzadors digitals.

Un disc on el més important són les cançons, quasi en brut, allò que la música diu. Refinació mínima i expressió màxima en un disc que apel—la directament a les entranyes. Es va enregistrar en tan sols un dia, a l’estudi de l’Albert Palomar, i es va produir en tres dies. Ni edicions ni artificis, només gargalls.

lAbdominable-Gallina-Nauseabunda_Gargalls_Portada

Abdominable Gallina Nauseabunda / Gargalls
No M’en Records, 2016

  1. Despertar
  2. Daltabaix
  3. L’ordre establert
  4. Després
  5. Gargalls
  6. Un altre
  7. Fart
  8. Sílvia
  9. Incendi
  10. Pregària

Els primers concerts de presentació són:
15 d’abril – Broc Gros Bellpuig – Lleida
16 d’abril – La Casa de la Bomba – Lleida
29 d’abril – La Contra – Barcelona
6 de maig – PRESENTACIÓ OFICIAL KOITTON CLUB – Barcelona
14 de maig – La Riera Vallcarca – Barcelona
18 de juny – Fira del Disc de Sant Andreu – Barcelona

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.