Fundes – VerdCel

VerdCel_Fundes

‘Fundes’ és el títol de la cançó i darrer videoclip de VerdCel inclosa al seu darrer disc anomenat Argilaga. La realització del mateix ha anat a càrrec de Daniel Olmo (Estudi Grafema).

Alfons Olmo (VerdCel):

Retrobar eixe xiquet que portem dins, eixa mirada optimista que amaguem pels cops que rebem; retrobar-ho per viure amb entusiasme i il·lusió tot el que puguem.
Quan estem en una deriva, del dia a dia, de l’esforç constant, capficats, va bé parar una estona, un moment de canvi, un descans, per tornar a ubicar coses, per netejar (adonar-se i atrevir-se a llançar pesos que anem arrossegant), per agafar perspectiva, agafar noves forces i sobretot saber buidar-nos per poder-nos omplir del tot, fer net per estimar de manera completa.

Hem d’adobar el terreny, clar està, però de vegades si ens capfiquem que vindrà ja aquell canvi desitjat, que obligadament ha de rebrotar una situació diferent i bona, que ha d’aparèixer a les nostres vides una nova persona, etc., potser no ho fa: ‘sense esperar arribes’.

El símil del canvi de roba als armaris, quan ve una nova temporada, és molt significatiu de per si, o ‘quan fem mudança bona neteja’. Alhora que són coses importants, pragmàtiques del dia dia, les senzilles, són les que tenen una bellesa pròpia sense més, i serveixen per articular tot aquest sentiment que vol transmetre FUNDES.

No és fàcil fer neteja, saber de què desprendre’s, acumulem sense raó moltes coses, ens deixem arrossegar pels dies, no tenim una visió objectiva que ens ajude, massa ficats dins allò nostre. També és dolorós. Però paga la pena l’esforç, dedicar-li temps, fer neteja, anar al fons d’armari del nostre ser, pensaments de vegades marginals, remoure una miqueta i treure fora el que ja no serveix”.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.