“La força” d’El Petit de Cal Eril

El Petit de Cal Eril fins la data ha publicat la maqueta “Per què es grillen les patates?” (2008), que més tard es va reeditar en vinil. L’any 2009 va arribar el seu primer disc, “I les sargantanes al sol”, l’any 2010 va publicar “Vol i dol”, l’any 2013 “La figura del buit”, i aquest 2016 ha tornat amb nou disc, “La força” (Bankrobber).

La-força_El-petit-de-ca-l-eril

“La força” parla de coses que no es poden dir ni es poden veure. Transita per paisatges dolçament fantasmagòrics, alhora confortables i inquietants. Ens submergeix en un univers atemporal, sense altres referents que les persones i la natura. Tot el disc està presidit pel misteri. I poc a poc ens va donant claus que tan aviat condueixen a la resolució com ens obren nous enigmes.

El Petit de Cal Eril / El cor

Cançó: El cor
Any: 2016
Discogràfica: Bankrobber

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.