‘Foliecitat’ és el nou disc de La Folie

Després d’haver debutat amb ‘Traficants de somnis’ (Petits Miracles, 2016) els barcelonins La Folie presenten el seu nou disc que porta per nom ‘Foliecitat’ (Petits Miracles, 2017).

Un nou treball on l’optimisme és el motor de les cançons d’aquest quintet liderat per la cantant Paula Giberga i el guitarrista Andreu Roig que després d’un debut ple d’elements de fusió en el seu anterior treball ara presenten un pop més homogeni i del tot sincer a ‘Foliecitat’.

Amb ‘Foliecitat’ es vol transmetre llum, optimisme, vitalitat, ganes d’agradar i agradar-se, transmetre bona energia i oferir un repertori de cançons on mitjançant les seves històries ens convidin a entrar en el seu estat continu de Foliecitat.

10 cançons que recorren sentiments sovint amagats i que omplen de positivitat tots els racons on sonen les seves cançons.

Aquest nou disc ha estat produït per Marc Martín a l´Estudi La Vall de Sta Eulàlia de Ronçana i masteritzat per Antonio Baglio a Miami (USA).

La Folie - Foliecitat - Portada

La Folie – Foliecitat

  1. A Foc lent
  2. Balla’m
  3. Sobrenatural
  4. En mi
  5. T’espero
  6. L’infinit a les mans
  7. Estrella
  8. Record Clandestí
  9. Un dia més
  10. Temps Efímer
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.