Foc a les muntanyes – Miquel Pérez

miquel-perez-foc-570x187

El cantautor de La Marina, Miquel Pérez Perelló, va presentar a principis d’aquesta setmana que just acabem el seu nou single i videoclip, “Foc a les muntanyes”. La cançó va ser composada arran dels incendis de 2012 que van destruir 48.000 hectàrees de bosc a la Serra Calderona. L’estiu passat el tema tornà a ser actualitat amb els incendis del Montgó, entre altres. I fa poc, l’incendi a Pego. El videoclip vol ser una crida a la responsabilitat i la conscienciació de la societat. Cal que protegim el medi ambient, font de vida i de continuïtat.

Per fer possible el projecte, Miquel Pérez ha comptat amb l’ajuda de Pau Chafer (productor i piano), Conxa Cantò (violi), Victoria Garcia (cello), Luisa Domigo (arpa), Maria Jesús Moreno (veus), Oscar Cuchillo (Baix elèctric), Edu Olmedo (bateria), Maria Garay (actriu), Maria José Peris Aliaga (actriu), Tubal Perales i Jordi Mira (realització del videoclip).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.