Recordem

Fira encesa, Maria del Mar Bonet canta a Bartomeu Rosselló-Pòrcel

REDACCIÓ | 09/06/2013

Coincidint amb l’any del Centenari del naixement del poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Maria del Mar Bonet ha editat un nou treball discogràfic que recull tots els enregistraments de les cançons que, fruit dels poemes de l’obra de Rosselló, ha musicat i publicat en diferents moments de la seva trajectòria discográfica, més altres temes inèdits. 
Sota el títol “Fira Encesa”, Maria del Mar Bonet reivindica una vegada més la figura del poeta que més lligam té amb la seva llarga carrera als escenaris. 
El CD inclou les cançons: Inici de Campana, En la meva mort, A Mallorca, durant la guerra civil, Ronda amb fantames, Història del soldat, Soller, Sonet, títols imprescindibles del seu repertori, recopilat ara en aquest disc al costat de tres noves cançons inèdites. Tres nous poemes musicats de Rosselló-Pòrcel; Pluja en el jardí de L’Ateneu, Poques paraules surten i Quan arribarà aquell moment.
El CD ve acompanyat d’un llibre de 40 pàgines amb textos de la pròpia Maria del Mar Bonet, d’en Savador Espriu i d’en Josep Camprubí i altres documents, tot en català, castellà i anglès.

Comment here