‘Fins que surti el sol’ és el nou àlbum de High Times

HighTimes_Grup

Fins que surti el sol (Kasba Music 2014) serà el títol nou llarga durada de High Times, banda barcelonina de la Vila de Gràcia, amb una llarga trajectòria sobre els escenaris i dos discs a l’esquena.

El llançament s’ha fet avui dimarts, 25 de febrer de la mà de Kasba Music, un dels segells independents de més referència actualment.

Mentrestant la banda ens ofereix un primer tast d’aquest nou treball. Es tracta del single “Potser demà” acompanyat de nou videoclip, gravat a Ullà (Girona), realitzat per Diamond Diggers. Una mirada melancòlica cap el passat però amb l’optimisme de descobrir el demà.

High times

Fins que surti el sol comptarà amb dotze nous temes, a ritme d’ska, reggae i early. Partint del tall clàssic, explorant noves sonoritats, ritmes i estils.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.