Música del País Valencià

Final de gira d’Assekes

El grup de Benifaió Assekes tanca la gira ‘Un nou camí 2016’ aquest cap de setmana a Onda i València.

Aquest cap de setmana Assekes posaran punt i final a un gran any amb els últims dos concerts de la Gira Un nou camí 2016.

assekes-sala-matissefest-onda-definitiu

Divendres 21 estaran a Onda, al Fest-Onda, a la Plaça Rei en Jaume de la localitat de la Plana Baixa, amb Deliri i Égalité. El concert començarà a partir de les 00:15h i serà gratuït. El dissabte, a partir de les 21h, tancaran gira a la Sala Matisse de València, juntament amb els centellencs Bonobos, que faran el seu primer concert al País Valencià, i el grup d’Almansa Combo Calada. Les entrades per al concert costen 5 euros l’anticipada i 7 euros en taquilla.

La gira ‘Un nou camí 2016’ finalitza aquest cap de setmana després d’un any molt intens amb més de 30 concerts on el grup ha visitat nombroses ciutats del País Valencià, i fins i tot ha tingut l’oportunitat de viatjar fora del País Valencià visitant Itàlia a finals d’agost i fent dos concerts allà. El tour, que va començar el 30 de desembre al Festivern, ha tingut totes aquestes dates:

Festivern (30 desembre), Sagunt (16 gener), Cova Rock de La Vall d’Uixò (13 febrer), Sala Matisse de València (3 març), Travafest de Millena (19 març), València (10 d’abril), Benifaió (15 d’abril), Nules Sona (16 d’abril), Aldaia i Castelló de la Plana (22 d’abril) Benimaclet (5 maig) Montcada (6 maig) Sollana (28 maig) Alberic (25 juny), Feslloch (7 juliol), Benimodo (15 juliol), Karraska Rock d’Aín (16 juliol), Aplec dels Ports i Benilloba (30 juliol), Albalat de la Ribera (16 d’agost), Benifaió (17 d’agost), Fesfolk de Torreblanca (20 d’agost), Beneixida (24 d’agost), Bologna i Venècia, Itàlia (30 d’agost i 2 setembre), Nit de rock d’Albalat dels Sorells i Sona Borriana (10 setembre), Almussafest (24 setembre), Alginet (30 setembre), Rocafort (1 d’octubre), Alzira (8 d’octubre), Onda (21 d’octubre) i València (22 d’octubre).

L’entrada original la trobareu en aquest enllaç:
http://musicadelpv.blogspot.com.es/2016/10/final-de-gira-dassekes.html

Comment here