Festival "Do It Yourself", 15 de juny a Reus

REDACCIÓ | 29/05/2013

Cartell del Festival “Do it Yourself”
El festival ‘Do It Yourself’ es celebrarà el pròxim 15 de juny al Parc de la Festa de Reus, amb el grup Manel com a principal reclam presentant el seu nou disc “Atletes baixin de l’escenari”.
Hi destaca també la presència de formacions tarragonines com LeCirke i Espaldamaceta. Els primers van guanyar el D.O. Tarragona del 2009 i el seu homòleg de Catalunya el 2010, la qual cosa els va portar a gravar el seu primer disc. Per la seva banda, Espaldamaceta és un dels cantautors més originals del panorama català, com ho demostren les dues parts del disc ‘Por al silenci’ i la seva recent conversió en trio elèctric, amb nou disc aviat. El cartell es completa amb les formacions Bremen i Gentle Music Men.

Els preus de les entrades pel festival, produït per Music From Tamarit, amb el suport de l’Ajuntament de Reus, són de 25 euros anticipada (més despeses de distribució) i de 30 euros a taquilla. L’obertura de portes del festival està prevista a dos quarts de nou del vespre.

Les primeres 1.000 entrades venudes gaudiran d’un 20% de descompte (més despeses de distribució). Les entrades es poden aconseguir a internet: Ticketplus.cat, a Reus: Qui’k, a Tarragona: Arsis, Shiva, Itaca.