GeneralSala de Premsa

Fermin Muguruza & Chalart58 presenten: “Black is Beltza ASM sessions”

Fermin Muguruza, acompanyat per Gerard Casajús AKA Chalart 58, anuncia el llançament del seu proper àlbum per demà 25 de novembre, un àlbum que explora artísticament disciplines per les quals l’artista es mou còmodament però que alhora presenta novetats en la seva trajectòria i mostra el resultat de la residència artística del cantant a Barcelona durant l’estiu de 2016.

Per a aquest treball, Fermin i Chalart58, bateria, percussionista i productor barceloní que s’ha fet càrrec de l’enregistrament i la mescla del mateix, experimenten amb les bases dub d’aquest últim i la col·laboració de diferents convidats que els van visitar en el seu laboratori de creació.

Per materialitzar les activitats de l’exposició “Black is beltza” que es va realitzar a l’Arts Santa Mònica de Barcelona, Fermin va comptar amb la participació de nombrosos músics amics que són els que han col·laborat en l’enregistrament d’aquest disc, que mostra un equip artístic internacional.

48b1b65c-518e-4438-a424-6182e790f7fb

D’aquesta manera trobem una important representació d’artistes barcelonins com Joan Garriga (La Troba Kung-Fu), Amparo Sánchez, Yacine Belahcene, Madjid Fahem (guitarrista de Manu Chao), Sr. Wilson, Ander (Green Valley), Willy Fuego o les raperes BOCAdeBABA, al costat de cantants com Amel Zen (Algèria) o Maysa Daw (del grup palestí DAM), a més de músics de New Orleans que van acudir a la crida de Muguruza per realitzar els concerts que va organitzar durant el passat estiu amb la seva New Orleans Basque Orkestra, com Jonathan Freilich, Paul Thibodeaux, Ashlin Parker o Chrishira Perrier, al costat d’artistes basques com La Basu o Aneguria. Està present també la representació cubà-madrilenya a través de Victor Navarrete (baixista habitual de Fermin) i hi ha una mostra de les últimes col·laboracions de Fermin amb la banda japonesa Tex & Sun Flower Seed a través de la seva cantant i el seu trombonista. El disc es tanca amb la col·laboració que Muguruza ha relitzat al costat de l’artista jamaicà Skarra Mucci.

Gravat i mesclat a Barcelona, el vincle de l’àlbum amb la ciutat no acaba aquí i serà publicat en coproducció entre el segell del cantant, Talka Records, i el segell barceloní Kasba Music.

Font: Kasba Music

Comment here