Continua la programació del Sonaprop 2014 amb Feliu Ventura

El Sonaprop d’El Centre de Llorenç del Penedès continua la seva programació de l’edició 2014 i ho farà amb el concert del cantautor valencià Feliu Ventura, el diumenge 30 de març, amb la presentació del nou disc “Vers l’infinit, 20 anys en directe”, a les set de la tarda a la sala de l’ateneu llorencenc (Carrer Major, 3).

Feliu_Ventura

La tercera aposta del Sonaprop 2014 serà un jove veterà de l’escena, Feliu Ventura fa enguany vint anys que passeja les seves cançons per tots els racons dels Països Catalans, esdevenint, ara mateix, la principal referència de la cançó d’autor del País. El 2005 va encetar una gira de col·laboració amb Lluís Llach que es materialitzarà en la publicació del disc en directe “Que no s’apague la llum”, i amb els posteriors “Alfabets de Futur” i “Música i lletra”, ha donat a la música del País himnes que emocionen i que el reivindiquen en tota la seva plenitud. El diumenge 30 de març (19h), pujarà a l’escenari del Sonaprop, amb el seu inseparable guitarra i company de viatge, Borja Penalba presentant-nos el seu àlbum en directe “Vers l’infinit, 20 anys en directe” (Propaganda pel Fet!, 2014).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.