Helena Rosich publica “Feeling Bill Evans”, un disc homenatge a Bill Evans

Helena Rosich és una cantant de jazz nascuda a Girona. Va iniciar els estudis de llenguatge musical i guitarra clàssica al Conservatori de Música de Girona. Ben aviat es va sentir atreta per diferents tipus de música Folk, Pop, Jazz i Blues. Escoltava els Beatles, Bob Dylan, John Mayall, Van Morrison, Billie Holiday, Sarah Vaughan i Joni Mitchel. El jazz i el blues la van captivar i va començar els estudis de jazz vocal i piano que ha efectuat a l’Escola de Música Moderna de Girona, i amb la cantant Sabina Witt a Barcelona.

L’Helena continua investigant en el jazz perquè per ella aquesta és una música tan rica i tan plena de matisos que la fan l’instrument ideal per desplegar una variada gamma de sentiments. El seu desig més viu és continuar treballant en noves formes d’expressió dins aquest meravellós món del jazz i per això ara presenta “Feeling Bill Evans” (Temps Record, 2017).

Aquesta vegada la cantant ha triat una desena de cançons escrites o interpretades pel pianista Bill Evans, una de les figures més extraordinàries de la història del jazz. Per portar a terme aquest homenatge, l’acompanyen Alexandre Carbonell al piano, Manel Fortià al contrabaix, Xavier Figuerola al saxo i Gonzalo del Val a la bateria.

Els primers concerts de presentació de “Feeling Bill Evans” són:

2 de febrer 21:00 h. – Sala La Planeta, Girona
16 de febrer 22:30 h. – Nova Jazz Cava, Terrassa

Helena-Rosich_Feeling-Bill-Evans_Portada

Helena Rosich – Feeling Bill Evans

  1. Funkallero (Bill Evans& Karen Gallinger)
  2. In April (Bill Evans, Roger Schore)
  3. Blue in Green (Bill Evans, Miles Davis)
  4. My Foolish Heart (Victor Young, Ned Washington)
  5. You Must Believe in Spring (Alan Bergman, Marilyn Bergman, Michel Legrand)
  6. Waltz for Debby (Bill Evans& Gene Lees)
  7. Sometime Ago (Sergio Mihanovich)
  8. Detour Ahead (Herb Ellis, John Feigo, Lou Carter)
  9. The Touch of Your Lips (Ray Noble)
  10. Love Is Here to Stay (George Gershwin, Ira Gershwin)
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.