FAR presenten el seu esperat nou disc

Els guanyadors del concurs musical barceloní Porompopero Impulsa 2016 FAR, presenten per fi el seu primer disc homònim, ‘FAR’.

Far-Promocional
Far – Imatge: Promocional del grup

FAR és una banda de pop rock independent formada a Barcelona a la fi del 2015, amb Gabi de Aquino Palma a les veus, Miquel Casaponsa en les guitarres i efectes, Tomás Cepeda al baix, Ramón Marcet als sintes i sí, ‘theremin’, Genís Fernández a la bateria i Carles Tutzó a la guitarra. Carles va iniciar el camí fa uns anys, després d’un llarg temps amb les guitarres tancades en un armari, amb la simple intenció de donar forma a diverses idees que van sorgir en el procés de reprendre la música. Després d’intentar-ho amb diversos amics i amics d’amics, van arribar al grup primer Genís, més tard Tomás, poc després Gabi, fins que en la primavera del 2015 va arribar Miquel. La formació definitiva es perfila recentment amb la incorporació de Ramón. Tots els ex-membres de la banda han deixat la seva petjada en alguna cançó, ja que gairebé totes les cançons vénen de llarg. Malgrat haver realitzat pocs concerts fins avui, ja han aconseguit ser una de les dues bandes guanyadores de l’edició del 2016 del Porompopero Impulsa, d’entre les més de 130 bandes participants a escala nacional.

Gràcies a haver guanyat el premi el passat mes de juny van entrar a enregistrar ‘FAR’ el seu primer LP als Abuelita Studios dirigits per Stefano Maccarrone (Mendetz). Malgrat ser uns nouvinguts, ja han tocat en l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, i vénen disposats a fer-se un merescut buit en el panorama pop rock estatal.

El concert de presentació del disc serà el 24 març a les 21.30 h al CAT de Gràcia, Barcelona.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.