Falciots Ninja avui divendres 20 a la sala Lo Submarino de Reus.

Avui divendres Falciots Ninja arriben a Lo Submarino de Reus amb el seu segon concert de la Gireta d’hivern.

El passat 8 de novembre el grup barceloní va fer primer concert d’aquesta gira a la Jazz Cava de Vic, avui a Reus ens oferiran la seva mescla de swing, pop i reggae.

Falciots Ninja des del 2014 fins avui el grup ha presentat 2 EP’s, ha tocat als millors escenaris del principat acompanyant artistes com Txarango, Oques Grasses, The Toasters, Joan Colomo, Cesk Freixas, The Pepper Pots, etc..

Les properes oportunitats per veure’ls en aquesta particular Gireta d’hivern per sales són:

gireta-hivern

Falciots Ninja és una banda formada per músics de Very Pomelo, Guillamino, MiNE!, Muyayo Rif, The Gramophone Allstars, Manu Chao..

Al 2014 presentaven el seu primer EP de 6 cançons “VS” i aquest passat febrer, el celebrat “DAVID BROWN” EP (The Yellow Gate Records) on tracen ponts entre els Balcans i Nova Orleans, passant per Londres i Jamaica.
Aquesta “superbanda” està començant a fer parlar crítics i públics per la qualitat de les seves cançons i la festa esbojarrada que resulten els seus directes.
Es poden descarregar els 2 primers treballs a la seva web.
www.falciotsninja.com

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.