Exposició 20 anys en imatges un recorregut per l’història del Teatre-Auditori de Sant Cugat

REDACCIÓ | 11/10/2013

Una exposició de fotografies repartida en cinc espais repassa els 20 anys d’història del Teatre-Auditori de Sant Cugat.

L’exposició 20 anys en imatges és un recorregut pels 20 anys del Teatre-Auditori a través d’una selecció de 105 fotografies d’espectacles que es podran veure en cinc exposicions durant el mes d’octubre en diferents espais de la ciutat.
Cada una de les exposicions consta de 20 fotografies, i són a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, al vestíbul de l’Ajuntament, al Claustró del Monestir, al vestíbul de l’Hospital General de Catalunya i al vestíbul del Teatre-Auditori.
A més, i a manera d’homenatge a Victòria dels Àngels, que enguany celebraria el seu 90è aniversari i que va ser la primera solista en trepitjar l’escenari del Teatre, ara fa 20 anys, un gran cartell amb la seva imatge es pot veure aquests dies (fins al 14 d’octubre) a la torre del campanar del Monestir. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració del Tot Sant Cugat i de mossèn Blai Blanquer.
Les fotografies seleccionades per a les exposicions són d’Enric Fabré, Eduard Farinyes, Mané Espinosa, Jordi Garcia, Eduard Gasalla i Xavier Larrosa. Tot el projecte compta amb la col·laboració d’HP i Tot Sant Cugat.
En aquests 20 anys, el Teatre ha ofert 985 espectacles de la seva programació estable i 3.000 activitats complementàries a la programació (presentacions de llibres, xerrades sobre música, teatre, cinema d’autor, etc.), més de 1.000 actes en cessió d’espais (a empreses, entitats, ONG, etc.).