DISCOSGeneral

EVA VERDE & DANILO TARSO PRESENTEN EL DISC “CHRYSALIS”

El 30 de gener es publica Chrysalis (Segell Microscopi, 2024), primer àlbum d’Eva Verde & Danilo Tarso.

La reconeguda cantant catalana, Eva Verde, col·labora amb el pianista italià Danilo Tarso per presentar àlbum, titulat “Chrysalis”. La trobada artística entre aquests dos talents va tenir lloc durant la residència de Verde a Itàlia, on Tarso va ser guardonat amb el Premi Lelio Luttazzi 2019 com a millor jove pianista de jazz italià.

Foto: Laura Soriano

“Chrysalis” simbolitza una metamorfosi musical, revelant els universos musicals vibrants i eclèctics d’Eva i Danilo. Les melodies virtuoses, amb lletres en català i castellà, es combinen amb altres més líriques en italià, així com cançons inspirades en cantautors nord-americans en anglès. Les composicions originals per a piano de Danilo Tarso, inicialment instrumentals, es converteixen en cançons amb lletres meticulosament adaptades per Eva Verde. D’altra banda, les peces de Verde adquireixen una nova dimensió cambrística per a veu i piano, evocant la tradició dels lieder romàntics.

“Chrysalis” no només és un àlbum, sinó una fusió captivadora de cultures i estils musicals que reflecteix la riquesa artística i la creativitat d’aquests dos artistes excepcionals. Un viatge musical que transporta l’audiència a través de diverses emocions i paisatges sonors.