Estrip “Antics records”

Antics Records (Picap, 2012) inclou tres cançons que ens parlen d’enyorança i dels bons moments passats, de les aventures viscudes, del pas del temps i dels records que malgrat tirar endavant perduraran per sempre.

Estrip es va formar a finals de l’any 2009 a Arenys de Mar. Va ser el gener del 2011 i amb 5 temes propis quan van gravar la seva primera maqueta, titulada “Que s’aturi tot”, i va servir a Estrip per actuar a sales com la Clap de Mataró o l’Apolo-2 de Barcelona. El mateix 2011 van guanyar el concurs Joves Talents d’Arenys de Mar, al llarg d’aquest temps els Estrip han anat fent diversos concerts per donar-se a conèixer a ells i a les seves cançons.

A finals de juny de 2012 van entrar a l’estudi Labedoble per gravar el que és el seu primer EP que porta per nom “Antics Records”. Aquest EP ha comptat amb la producció de Toni Xuclà (guitarrista i membre de Menaix a Truà i Taima Tesao) i les col·laboracions de Cris Juanico (Menaix a truà i Ja t’ho diré) i Víctor Mirallas (RE-SET), el màstering ha anat a càrrec de Juanjo Muñoz (Menaix a truà i Gossos).

Unes cançons que desprenen força i energia, amb uns ritmes marcats pel violí i la característica veu de la seva cantant. Estrip ens proposa i ofereix un pop rock innovador.


Estrip – Antics Records
EP Picap, 2012

  1. Mirar endavant
  2. Moments
  3. Façanes de colors

.

Videoclip:

ESTRIP – Mirar endavant (feat. Cris Juanico)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.