Estrenem en exclusiva ‘La flor de la veritat’ (Experience), el nou videoclip de Carpaccio Bit

La flor de la veritat “Experience” és el primer senzill d’ «Origens» (Kasba Music, 2016), el nou disc de Carpaccio Bit, proposta artística liderada per David Mas, producte de les seves mil i una experiències, però amb un tractament instrumental que es distancia de les seves anteriors formacions i que barreja la cançó d’autor més clàssica amb el jazz.

Segons el seu cantant, “La flor de la veritat” està inspirada en l’expressió “entre olles i culleres” i pretén ser una metàfora de tots els moviments veïnals que lluiten per un món més just.

El videoclip:

La flor de la veritat “experience” és una producció del mateix grup on hi han intervingut més de 50 persones. Es va realitzar de manera improvisada, doncs els participants pensaven que anaven a un celebració d’aniversari. Entre tots els assistents es va confeccionar l’atrezzo i la posterior realització.

Músics:

Luís Chacón, Percussió
Jose Ramón Pacheco, Contrabaix
Iván Sáez, Saxo baríton
Laia Masdeu, Veu i violí
David Mas, Veu i guitarra

Ha comptat amb la col·laboració de Kasero de Project i del segell discogràfic Kasba Music

La presentación oficial del disc en directe será el proper 13 de maig, a la sala Toman Music de Reus

Carpaccio Bit / Origens

Cançó: La flor de la veritat (Experience)
Kasba Music, 2016

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.