Exclusiva Au va!General

Estrenem “Bon kharma i bon camí”, una cançó del nou disc de Marc Ràmia “Militants de la vida”

Militants de la vida (Segell Microscopi, 2018) és el segon disc d’estudi del cantautor mataroní Marc Ràmia. Aquest nou treball vol ser un pas endavant en la carrera del jove músic.

Marc Ràmia - Foto: Clara Federico
Marc Ràmia – Foto: Clara Federico

A “Militants de la vida” l’autor vol reivindicar la necessitat d’implicar-se en tot allò que val la pena des de les lluites col·lectives fins als aspectes més intrínsecs de la mateixa intimitat. 10 cançons on el folk de la cançó d’autor es fusiona amb el pop-rock. El títol del disc està extret d’un vers del poema Porqué cantamos de Mario Benedetti. De “Militants de la vida” també destaca Valor, un poema musicat d’Erri de Luca, adaptat al català per David Fernández, que parla de totes aquelles petites coses que tenim a prop i a les que no donem la importància que segurament es mereixen. Un text que va enamorar al músic des de la seva primera lectura i que encaixa i dóna sentit a tot el missatge que Ràmia vol transmestre en aquest nou treball.

El disc es publica demà divendres 20 d’abril, però avui estrenem en exclusiva la cançó “Bon kharma i bon camí”, un cant vitalista als companys i companyes que han marxat a viure lluny.

Marc-Ràmia_Portada

Escolta: Bon kharma i bon camí

La presentació oficial de “Militants de la vida” serà el pròxim 5 de maig al Mirinda de Mataró.
Altres dates destacades:
21 d’abril showcase privat per a mecenes de Verkami
23 d’abril venda de cd’s i articles + concert al carrer (Mataró)
5 de maig presentació oficial del disc amb banda al Mirinda (Mataró)
2 de juny concert al bar Capgrossos (Mataró)

Comment here