“Esclat”, tercer disc de Màia

Màia presenta el seu nou disc que porta per nom “Esclat” (Música Global, 2017), aquest és el tercer treball d´estudi del duet barceloní. La producció ha anat a càrrec de l’Oriol Padrós, aquest ha buscat i proposat un so actual que uneix pop, folk i electrònica.

Les dotze cançons que inclou “Esclat” (Música Global, 2017) vénen marcades per un so electrònic i contundent que poc té a veure amb els seus anteriors èxits com ‘Mai’ o ‘Aftersun’, tot i que el grup segueix fidel a la seva tradició d’experimentar puntualment amb altres idiomes, aquest nou treball inclou una cançó interpretada en anglès.

Les lletres segueixen explicant sentiments personals i alhora universals, ens fan una invitació a tancar els ulls i sentir.

El disc surt avui dia 5 de maig i també avui mateix hi ha la presentació oficial a la Sala Bikini de Barcelona, a les 20.30 h.

Màia_Esclat_Portada

Màia / Esclat
Música Global, 2017

 1. Canvi de Plans
 2. Esclat
 3. Ushuaia
 4. Tot està bé
 5. Foc inmortal
 6. Espai
 7. 12 de Març
 8. Piruetes
 9. La vida que vols
 10. Havies de ser tu
 11. Dance like a fire
 12. Si no fos per tu

Lyric video de 12 de març, primer single del tercer disc de Màia, ‘Esclat’ (Música Global 2017)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.