Entrevistes Au va! a Ràdio Terra – Temporada 1

Entrevistem Fito Luri – 16.09.2016

Al primer programa Au va! el cantautor reusenc Fito Luri va passar per l’estudi de Ràdio Terra on ens explica com li ha anat la seva darrera gira “Un país que es diu com tu i jo”, així com que ja ho té tot preparat per tornar a entrar a estudi per a gravar un nou disc que veurà la llum l’any vinent.

Entrevistem el Diluvi – 23.09.2016

En el segon programa Au va! de Ràdio Terra hem entrevistat el grup alcoià el Diluvi, que estan a punt d’acabar la gira 2016 i ens expliquen en primícia que, en breu, iniciaran la gravació d’un nou disc.

Entrevistem Andreu Valor – 14.10.2016

Entrevistem Andreu Valor, cantautor de Cocentàina, País Valencià, entre altres projectes actualment presenta el seu nou espectacle-disc “Bandautòrium”.

Durant l’entrevista hem parlat dels múltiples projectes artístics i musicals del cantautor, centrant-nos en aquest nou espectacle, on una banda musical de més de 90 músics versiona les seves cançons. No sols això, sinó que a cada concert, la banda musical que l’acompanya ho és en funció del municipi on actua, el que implica una gran feina de coordinació entre la sol·licitud del cantautor i la multitud de la banda.

Entrevistem Guiem Soldevila – 11.11.2016

En motiu del concert de dissabte 12 de novembre a l’Auditori d’El Catllar, el Tarragonès, entrevistem al músic cantant i compositor menorquí Guiem Soldevila. Parlem de la seva trajectòria, de la recent nominació als premis Miquel Martí i Pol per la cançó “Dona’m la ma”, un poema musicat de Joan Salvat Papasseit, també ens parla del nou disc que té previst publicar el proper 2017.