Entrelínies, nou treball de Clara Andrés

Clara Andrés (Oliva, 1977) ens torna a sorprendre amb unes cançons intimistes, molt cuidades i amb la calidesa que la caracteritza. Entrelínies és el tercer treball d’aquesta cantautora valenciana, que s’ha convertit en una de les peces claus del món de la cançó en la nostra llengua.

Entrelínies

Amb diversos premis al seu currículum, Clara Andrés continua evolucionant i madurant. En aquesta ocasió, música, veu i lletres delecten les nostres oïdes a través de 9 cançons que ràpidament arriben prou més endins. Es tracta d’un conjunt de temes que formen un tot, una peça que té un ordre coherent i vol contar una història. Fets quotidians, relacions personals, detalls d’un esmorzar un matí, una partença, records i anhels… El to nostàlgic és, però, reconciliador. Obre un calaix de moments viscuts, n’agafa les entrelínies, el torna a tancar i continua el relat. La vida és continuïtat, de tot se n’aprèn i amb tot evolucionem.

És un disc fet des d’un moment que no es sabria dir nou, tot i també ser-ho.

Les primeres presentacions d’Entrelínies seran: 
 23 de maig a La Rambleta (València).
 8 de juny al Festival Invers Els Encantaments (Auditori de les Dominiques, Carcaixent).
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.