RecordemVideoclips

`Entre totes tot´, és el nou videoclip de Trempera

El grup del Bages Trempera ha publicat l’audiovisual de la cançó `Entre totes tot´, extreta del seu segon àlbum `Revifarem´ (2013).

El grup a volgut dedicar el videoclip i la cançó a tots i totes les lluitadores d’utopies, a les ànimes rebels i solidàries, a les inconformistes que volen canviar-ho tot, als casals, entitats i ateneus que teixeixen alternatives i proposen futurs.

“Per tot el que hem somiat
per tot el que hem lluitat
preparem la resposta!”

`Entre totes tot parla de la força, la perseverança i l’entusiasme d’un somni col·lectiu basat en la unitat popular. Aquest concepte ha estat reflectit en el metratge per l’aparició d’un seguit de persones i col·lectius protagonistes de diferents lluites que engloben una causa col·lectiva.

David Fernàndez, Francesc Ribera “Titot”, de Brams, o Cesk Freixas són algunes de les personalitats que entre altres han volgut col·laborar amb la banda bagenca, juntament amb col·lectius i ateneus com el Casal Panxo de Berga, la Sèquia de Manresa, l’Espai pels Somnis d’Igualada i l’Ateneu Rocaus de Sallent. Les seves aparicions són intercalades amb imatges del grup tocant i de manifestacions celebrades a Manresa i Barcelona.

La banda té previst iniciar la gira d’estiu amb un concert a la sala Stroika de Manresa el proper divendres 23 de maig, juntament amb El Veïnat.

Comment here