‘Entre llums i ombres’, nou disc d’Oscar Briz

El nou disc d’Oscar BrizEntre llums i ombres’ (Mésdemil, 2051) no decebrà als seus seguidors, ans ben al contrari, els tornarà a submergir en el món interior del seu autor. Senzillesa i efectivitat, frescor i energia.

Oscar Briz
Foto d’Oscar Briz (Font: Mésdemil)

D’entre les llums i les ombres que ens caracteritzen a tots, cadascú tria el camí pel qual decantarà la seua existència. Des de “Les Màscares”al darrer tema, “Florentina Sunset”, els missatges venen farcits de clarobscurs, amb la reivindicació de la veritat front a la superstició i en un context social actual en el que la indecència s’ha instal·lat definitivament en la conducta de tants missatgers mediàtics, llepaires de la mà que els paga. Per altra banda també hi trobem la ironia per parlar de les necessitats afectives de cada persona pública i cada artista, la impulsiva evocació de les guillotines, un homenatge “als rebels de la classe obrera” i altres temes habituals a l’obra de Briz com ara la perplexitat front al pas del temps, el diàleg amb un mateix com a mitjà de supervivència en un món caòtic i la reivindicació del pensament crític. Finalment, una invitació a prendre les regnes de la vida pròpia tot deixant enrere tares innecessàries, persones amb qui un no es pot entendre, fets biogràfics que encara ens dominen, aquí i ara.

La presentació oficial del disc serà el dia 12 de desembre a les 20h a l’Espai Octubre Concerts (C/Sant Ferran, 12).

Abans hi haurà unapreestrena dins el MUV Festival, el dia 8 de novembre a les 19h al Sporting Club Russafa.

Font: Mésdemil
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.