‘Entre els dits’, primer disc d’Anaïs Vila

Anaïs Vila presenta el seu primer disc anomenat ‘Entre els dits’ (Temps Record, 2015). Un disc íntim, sincer i personal.

Anaïs_Vila
Anaïs Vila – Foto: Arxiu de l’artista

 

Anaïs Vila acaba de presentar ‘Entre els dits’, el seu primer disc de cançons pròpies. Després de fer gira per Catalunya, Andorra i Menorca com a cantant en diversos grups de versions durant gairebé una dècada, Anaïs Vila aglutina les cançons que ha anat creant durant els últims tres anys i inicia el seu projecte propi, on firma la lletra i la música de tots els temes. Ens trobem davant un disc íntim, sincer i personal que inclou dotze cançons (i un bonus track), que parlen d’amor, desamor, desig, amistat i expectatives de futur. Sentiments que els descriu d’una manera poètica, però alhora directa, i que s’entrellacen i s’emmotllen amb les melodies de cada tema.

Escolta: Anaïs Vila – Temptant la sort

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.