"En Voler" primer single de "Corda i Poal" de Projecte Mut

Projecte Mut presenten el seu tema ‘En Voler’ com a primer single de ‘Corda i Poal’, el seu segon treball discogràfic. 

“En voler” és un tema fresc, sorgit espontàniament i on trobem sons provinents d’elements domèstics quotidian.

Joan Barbé i David Serra són els components de Projecte Mut

PROJECTE MUT presenta el seu segon treball discogràfic ‘Corda i poal’, que segueix endinsant-se en el món del ‘folk dels quatre vents’ com els agrada etiquetar-se a ells mateixos. Un disc que continua amb la línia del seu primer treball ‘Poèsica’ i on Joan Barbé i David Serra segueixen unint poesia, folklore i rock utilitzant lletres de poetes eivissencs i pròpies, amb un remarcat so acústic, caracteritzat per la mescla de bateria i guitarres elèctrica i acústica amb el violí i instruments folklòrics pitiüsos.

La cançó escollida per la banda com a primer senzill d’aquest treball és el tema ‘En Voler’, un cant fresc i desenfadat que parla de l’amor incondicional i no correspost. Tal com ells mateixos expliquen, és un tema que va sorgir sol i espontàniament, cosa que li aporta un carisma especial. Va néixer a casa, envoltats d’elements domèstics quotidians per a tothom com son les culleres i les ampolles d’herbes eivissenques. La percussió que se sent a la maqueta es va realitzar amb aquests mateixos elements i colpejant el cos d’una guitarra acústica. Aquestes mateixes pistes son les que han utilitzat a la mescla final. També hi trobem altres sons com el de l’ukelele, que mai abans havien utilitzat a l’enregistrament de les seves cançons o l’acordió, sent aquest l’únic tema de Projecte Mut que es pot escoltar aquest instrument.
El videoclip del tema ha estat dirigit per David Marquès i la post producció ha anat a càrrec d’Adrián Cardona. Barbé i Serra han estat els actors improvisats i protagonistes de la història que es desenvolupa a tres localitzacions diferents: Cala Gracioneta i el Bar Los Gatos a Sant Antoni de Portmany i a l’hotel rural Es trull de Can Palau d’Eivissa. A més, una part del rodatge s’ha dut a terme sota l’aigua, gràcies a la col·laboració de Toni Tur, de Sub Gate Eivissa.

El videoclip ja es pot veure a les xarxes socials de la banda.

Font: