En una sola persona

La nova novel·la de John Irving
En una sola persona
Una obra imponent sobre el desig, la passió, el secretisme i la identitat sexual.

Una història tempestuosa, provocadora, divertida i commovedora sobre els enamoraments inadequats, els amors insatisfets i una acceptació decidida i valenta de les nostres diferències sexuals.
Billy Abbott, el narrador bisexual protagonista, ens explica la història tragicòmica de la seva llarga vida com a “sospitós sexual”, des del seu primer enamorament d’una bibliotecària que li va ensenyar a llegir fins a un ampli càsting d’acolorits personatges que desafia qualsevol categoria o convenció. Un homenatge viu i intens als seus múltiples amics i amants. Alhora, John Irving ens fa un retrat íntim i inoblidable de la solitud d’un home al qual obliga a afrontar els dubtes sobre la seva sexualitat i a qüestionar els prejudicis i les creences i que durant anys s’ha dedicat a intentar ser algú que “valgui la pena”.

«És impossible imaginar la literatura americana o internacional sense John Irving. És el més proper al que seria un Dickens contemporani, tant per la popularitat com per la qualitat.» Time

Autor: John Irving
Tradució de: Marta Pera Cucurell
Data de distribució: 26 de febrer de 2013

Font: