GeneralSENZILLS

‘EN EL CLUB’ ÉS EL NOU SENZILL DE CLOE

Cloe és la promesa emergent que es va donar a conèixer amb la seva primera maqueta al Concurs de Talents Emergents de Música Urbana KLK, del qual va sortir guanyadora en una final celebrada a la Fira de Vilaseca (FiM), on ja va demostrar que té un talent innegable com a cantant i productora.

Ara mateix, es troba en ple procés de producció del que serà el seu àlbum de debut, que veurà la llum aquest 2024. Abans, però, ja ens ha avançat alguns temes com ‘Trampa’‘Entre el fum’ i ‘P*TA SEXY’, tres senzills frescos i ballables on l’artista barcelonina ha explorat dins del gènere Urban i Funk Carioca

Després d’avançar alguns senzills, ara Cloe ens presenta ‘En el club’ (Delirics, 2024), un tema on l’artista ens retransmet tot el que pot passar quan coneixes algú que t’agrada una nit de festa en una discoteca. Una cançó perfecta per sortir de festa amb ritmes de Funk Carioca que ja formen part de l’estil de la cantant i que fan aquest senzill únic, amb una energia imparable i potent que, sens dubte, t’enganxa i no te’n pots desprendre!

CLOE – EN EL CLUB

(DELIRICS, 2024)

Data de publicació: 09-02-2024


FONT: DELIRICS