Recomanem

Els vigilants del Far

REDACCIÓ | 01/05/2013

Avui us volem recomanar l’últim llibre de Camilla Läckberg, escriptora de renom internacional que ha publicat diversos llibres que han estat supervendes, es tracta d’una de les escriptores de novel.la negra escandinava més populars del moment. Les seves obres s’han publicat a més de 50 països i s’ha traduït a més de 30 idiomes.
Amb la darrera novel.la “Els vigilants del far”, de la seva saga de Fjällbacka, protagonitzada per l’inspector de policia Patrick Hedström i l’escriptora Erica Falck, i de la qual ja ha escrit vuit novel·les, s’ha guanyat el reconeixement de la crítica i ha obtingut els principals premis de novel·la negra.

Gråskär és l’illa del far, però a Fjällbacka tothom la coneix com l’illot de les Ombres, perquè la llegenda diu que qui hi mor, mai no abandona l’illa. L’Annie hi vivia de petita, i ara, anys més tard, s’hi ha establert de nou. Per això, quan la seva parella de joventut apareix assassinada en estranyes circumstàncies, totes les mirades apunten al far. Un cas ple d’intriga i secrets amagats que intentarà resoldre la intrèpida parella formada per Patrick Hedström i Erica Falck. Totes les ombres de l’illa seran sospitoses.
Els vigilants del Far és la setena novel·la de Camilla Läckberg.
 “Potser algun dia ens referirem a Agatha Christie com la Camilla Läckberg britànica.” The Washington Post

“Els seus pares temien que s’avorrís a l’illa tota sola, ja que era filla única. Però no calia que s’amoïnessin. A ella li agradava molt, viure allà. I no estava sola.”

FITXA:

. Amsterdam Llibres publica en català aquest fenomen d’èxit mundial amb traduccions a més de 30 idiomes.
. Una investigació apassionant, una saga imprescindible amb milers de fans.
Autora: Camilla Läckberg.
Editorial: Amsterdam Llibres.
Data de publicació: 29/04/2013.
432 pàgines. 
Traducció de Cristina Casas Peregrina.

Comment here