Els Pets exhaureixen entrades de la nova gira

Els Pets exhaureixen les entrades a cinc dels set concerts de presentació d’aquest nou espectacle #TRESPUNTZERO de Cambra. Els concerts programats a Sant Cugat, Girona, Ordino, Reus i Castellbisbal fa dies que ja no queden entrades. Només queden entrades per vendre a Barberà del Vallès i a la Sala Barts de Barcelona.

Pets3-0

ELS PETS 3.0 es un espectacle on la banda de Constantí es reforça per primer cop i de manera estable per una secció de corda i vent: La Gran Orquestra Petita. Amb aquesta secció reduïda eI grup vol defugir molt conscientment de lectures en clau simfònica per anar a buscar nous colors musicals que embolcallin les cançons de sempre i alguna d’oblidada.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.