Els Ocellot continuen presentant ‘Molsa Molsa’

Ocellot és una banda resident a Barcelona que actualment està presentant el seu nou treball discogràfic anomenat ‘Molsa Molsa’, el seu primer llarga durada.

Ocellot_molsa_molsa

Entre els trets principals d’aquest nou àlbum s’hi aprecia una especial devoció i inspiració en el barroquisme psicodèlic del pop dels seixanta però amb una forma d’interpretació molt actual. La nova formació consta de guitarra i veu, sintetitzadors i una bona dosi d’instruments ètnics. La base rítmica la construeix una original línia de baix i un set de bateria clàssic i pads electrònics. Aquesta formació permet que la música d’Ocellot prengui una nova dimensió en directe, amb molt més volum, intensa, planejadora i hipnòtica. Sens dubte no hi ha res semblant que ara mateix es faci en tot el país.

Si voleu veure a Ocellot en directe, aquestes són les dates confirmades fins el moment:

 26/07 Jazzcava (w/ Furguson) - Vic
 02/08 Púbol en un núbol - Púbol
 23/08 Festes de Sants - Barcelona
 29/08 Txiki Psych Fest - Bilbao
 30/08 Txiki Psych Fest - Donosti
 05/09 Sidecar (w/ Celestial Bums) - Barcelona
 18/09 Mercat Musica Viva Vic - Vic
 10/10 Monkey Week - El Puerto de Santa Maria
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.