Els forats de casa

REDACCIÓ | 19/04/2013

Una comèdia sobre la por, la superació, l’egoïsme, la voluntat i l’acceptació. Una comèdia on el riure i l’emoció es barregen com a la vida mateixa. En cartell al Versus Teatre.

Oi que tots teniu/tenim coses a la nostra vida que ens fan sentir segurs? Coses que ens serveixen d’ancoratge? Coses que fan que no naveguem a la deriva en un mar d’incertesa? Cadascú té les seves, oi? La casa, la familia, la feina, la parella, els amics, la carrera… Doncs ara imagineu, que un bon dia, tot això fuig. No se’n va no,fuig. Imagineu que us trobeu sols amb vosaltres mateixos. Sense res més. Quin vertigen, oi? Aquest és el viatge que farà el nostre protagonista. Un protagonista que no té res a veure amb el gran heroi (valent i fort) de les pel.lícules. Un HOME com qualsevol de nosaltres, humà (amb tot el que té de bo i dolent ser-ho), un anti-heroi.


Una comèdia plena d’humor, reflexió i qualitats humanes. Una peça on el riure i l’emoció es barregen, com sovint passa a la nostra vida. Els forats de casa, una metàfora de tots aquells problemes de la nostra vida, que si no s’arreglen, poden esdevenir uns forats enormes que ens poden engolir.

FITXA
Text: Virgínia Sànchez
Direcció: Mònica Lucchetti
Ajudant de direcció: Dani el Cuello-Esparrell
Intèrprets: Fermí Casado, Virgínia Sànchez, Jose Sánchez Orosa

Més informació: Versus Teatre