‘Els fils de l ’aranya’ és un nou cas de la inspectora Mina Fuster

L’escriptora vallenca Margarida Aritzeta continua la sèrie policial de la inspectora Mina Fuster amb la publicació de la novel·la “Els fils de l’aranya” (Llibres del Delicte) que surt a la venda el demà dilluns 25 de gener. Després de l’èxit de “L’amant xinès”, publicada l’any passat, i del relat d’“Elles també maten” on Aritzeta va crear la seva inspectora, amb “Els fils de l’aranya” torna amb un nou cas de la que ja és una de les sèries policials més sòlides de la literatura en català.

Els-fils-de-laranya-3D-254x300

Torna la inspectora Mina Fuster per investigar, entre falsificacions de xecs i altres negocis il·legals, tres estafadors amb diferents perspectives de futur mentre ella continua batallant amb una mare massa vella i rondinaire, amb un nuvi catxes que no sap si li acaba de funcionar, amb en Kàputx, el jutge Milans del Bosch, el sergent Serra i la resta del seu equip.

En Cordèlio és un estafador de baixa estofa. Acaba de partir peres amb el seu soci i la seva dona, la Tina, el fa fora de casa. No té on caure mort i deambula, brut i sense diners, per Tarragona, amenaçant amb xerrar tot el que sap si no li omplen les butxaques.

En Cordèlio vigila la Tina, la segueix i l’assetja, fins que ella comença a tenir por. Però el seu ex-soci no es vol arriscar i ha decidit fer-lo callar per sempre.

Poc després la inspectora Mina Fuster i el seu equip de la comissaria del Camp de Tarragona han d’investigar la mort d’un home durant una partida d’AirSoft. Podria ser en Cordèlio, perquè ningú no sap on para.

Margarida Aritzeta és escriptora i professora de Teoria de la Literatura a la URV. Des del 1980, quan va obtenir el premi Víctor Català que li obria les portes de la literatura, ha publicat una trentena de novel·les, sis de les quals són del gènere criminal. La darrera, que enceta la sèrie de la inspectora Fuster, és L’amant xinès (Llibres del Delicte 2015).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.