Els Feréstecs

EMMA FERNÀNDEZ per auva!cat | 03/04/2013

I aquesta setmana recomanem una obra amb un repartiment de luxe, Els Feréstecs. A partir del proper 10 d’abril i fins al 19 de maig de 2013, el Teatre Lliure acollirà aquesta obra de producció pròpia.

Els feréstecs, de Carlo Goldoni i direcció Lluís Pasqual

Quatre ‘feréstecs’ conservadors s’oposen a la vitalitat dels joves i de les dones en una de les obres mestres de Goldoni. Estrenada el 1760, Els feréstecs inicia el gran fresc crític i còmic de la vida burgesa de finals del segle XVIII elaborat per l’autor.
Durant el Carnaval, Pepito i Salvador, amb Tomeu i Arturo (quatre feréstecs ancorats en el passat) han acordat el matrimoni dels seus fills, Llucieta i Quimet. Els dos joves no s’han vist mai i es coneixeran el dia del casament. La filla comença a intuir alguna cosa, i ells decideixen que ningú la pugui veure i que, qui la vegi, s’hi haurà de casar. No compten, però, amb l’esperit més liberal i domèstic de les dones i dels joves, que desitgen un estil de vida més obert i sincer.

Intèrprets:
Laura Aubert: Llucieta,  Andreu Benito: Pepito, Jordi Bosch:  Arturo, – Laura Conejero: Victòria – Pol López: Quimet – Carles Martínez: Ricardo – Xicu Masó: Salvador – Rosa Renom: Margarita – Boris Ruiz: Tomeu – Rosa Vila: Marina

Més informació: Teatre Lliure