Els barcelonins Inspira tancaran el cicle de música Sonaprop 2013

REDACCIÓ | 24/05/2013

Els barcelonins Inspira actuaran al cicle Sonaprop 2013, aquest diumenge 26 de maig a les 7 de la tarda, a El Centre de Llorenç del Penedès.
La sisena edició del cicle de concerts Sonaprop que organitza El Centre de Llorenç del Penedès, arriba al final de la seva programació amb molt bon regust de boca per la gran afluència de públic i la bona connexió entre els músics i el públic en els concerts que s’han dut a terme. L’últim concert l’oferiran els barcelonins Inspira, un dels grups que últimament ha generat més sensacions en la música pop d’autor. Serà el proper diumenge, dia 26 de maig, a les set de la tarda a la sala de l’ateneu llorencenc.
Inspira presentaran el seu últim disc “Amunt!” en format duet
Després de publicar els discs Cova Placenta (Cydonia Records 2008) i Escapistes (Amniòtic Records 2010), Inspira tornen amb una proposta optimista, lluminosa, crítico-social per moments i amb molta força. Amunt! (Amniòtic Records 2013) és un disc on la banda pren una importància vital i aconsegueix emmarcar les dotze cançons d’una manera viva i dinàmica, que presentaran en directe al públic penedesenc.
Inspira presentarà el nou disc al Sonaprop en format duet, amb Fer Acosta (Omnichord i segones veus) i el compositor i cantant del grup Jordi Lanuza (guitarres acústiques, elèctriques i veus).
Amunt! És un disc que conté l’energia de la banda en directe, amb unes cançons rodones, la claror del pop d’autor i una base rítmica més contundent que mai.
Les entrades del concert es poden aconseguir a un preu de 9 euros mitjançant internet (des de l’enllaç de Codetickets https://www.codetickets.com/el-centre/ca/elcentre.cat/7/), o bé el mateix dia del concert a taquilla. L’aforament és limitat.