El Teatre Goya inaugurarà la temporada 2015-2016 amb ‘Allegro’

El Teatre Goya inaugurarà la temporada 2015-2016 amb Allegro, el nou espectacle de Cor de Teatre. Sota la direcció escènica de Paco Mir, component de Tricicle, i el director musical David Costa, Allegro ofereix una visió global de la relació de les persones amb l’univers musical que les envolta.

A partir del 12 de setembre i durant 3 úniques setmanes, ens emocionarem amb grans peces de música clàssica maridades amb els millors gags visuals. Escoltarem i riurem amb fragments de 20 sonates, valsos i òperes, recognoscibles per al gran públic: des de la Dansa hongaresa de Brahms fins al Clar de lluna de Debussy, passant per Les quatre estacions de Vivaldi.

Un espectacle pensat per a tots els públics de diferents edats i nacionalitats; en què l’únic llenguatge és la música i el gest.

CordeTeatre

Sinopsi
El fil conductor d’Allegro és la relació quotidiana de les persones amb la música. Es tracta d’un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a cappella que explora i esborra les fronteres entre la música clàssica i l’humor visual més sofisticat, fent-nos veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s’entendria aquest misteri que anomenem vida.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.