El Teatre Goya estrena ‘El Gran Llibre Màgic’

El_Gran_Llibre_Màgic
Imatge de l’espectacle, de Grup Focus

El Teatre Goya presenta El Gran Llibre Màgic, el primer espectacle familiar de la temporada 2015-2016. El nou musical de la companyia T-Gràcia explica les aventures de dos venedors ambulants del segle XIX que han de descobrir qui hi ha al darrere del malefici que fa que “El Gran Llibre Màgic” esternudi constantment -canviant el final de tots els contes-; i posar fi a les alteracions provocades per aquest conjur.

A partir del 5 de desembre i durant 6 úniques setmanes, El Gran Llibre Màgic oferirà una història d’humor, cançons i màgia per a tots els públics en la qual descobrirem situacions insòlites gràcies als personatges que cobren vida a l’interior d’un conte de 4 metres d’alçada amb vida pròpia.

Més informació sobre l’espectacle en aquest enllaç.

Sinopsi:

El Gran Antonelli i Luiggi Il Castratti són dos xerraires del S. XIX obstinats en la guarició d’absolutament tot utilitzant elixirs de la seva pròpia creació. En aquest muntatge el tàndem de farsants s’embarcarà en una missió plena d’aventures: introduir-se (literalment) en el Gran Llibre Màgic i aconseguir que els personatges dels contes tradicionals deixin de patir alteracions provocades pel conjur de la malvada Virus.
Ho aconseguiran? Paraula de Xarlatà!

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.