El Rei Borni, del 31 d’agost al 12 de setembre al Teatre Barts de Barcelona

REDACCIÓ | 24/08/2013

Avui us recomanem El rei borni, una comèdia negre i a la vegada molt divertida. L’obra ens explica com un mosso d’esquadra antiavalots, coincidex en un sopar a casa seva, amb el manifestant a qui ha buidat un ull amb una pilota de goma.

El Rei Borni de Marc Crehuet és una producció programada per Casa Terrat, el segell de teatre de la productora El Terrat.

El David és un policia antiavalots que ha buidat l’ull a un manifestant amb una pilota de goma. La casualitat provoca que aquest manifestant, l’Ignasi, aparegui una nit a sopar a casa seva. Així comença una comèdia àcida sobre la fragilitat de les conviccions, la naturalesa dels rols socials i la recerca de la veritat.

En la incertesa de la vida intentem trobar respostes i donar sentit a les coses, donant pals de cec en un món caòtic, l’ordre profund del qual se’ns escapa… I només el borni, en aquesta terra de cecs, pot veure-hi una mica més clar i convertir-se en el rei.

A més, la companyia de Marc Crehuet ens presentarà aquesta comèdia àcida i molt divertida en un format especial i únic a 4 bandes amb l’escenari situat al bell mig del públic.

Més informació AQUÍ