‘El que et vull dir’, primer disc de l’artista gironí David Busquets

El passat divendres 20 d’octubre David Busquets va presentar el seu primer disc, “El que et vull dir” (RGB Suport, 2017), aquest arriba després de quinze anys creant cançons i compartint la seva música el disc s’ha enregistrat amb el productor Marc Martín.

El disc el formen 10 cançons escrites pel mateix Busquets i parla principalment de l’amor en totes les seves cançons. Segons assegura el mateix compositor gironí, “el senzill promocional fa referència a aquella persona que saps que és la teva companya de viatge però que el destí ha fet que no esteu junts. Mai saps que passarà en un futur…”.

En aquesta primera entrega, David Busquets arriba acompanyat d’un dels grans mestres de l’escena musical espanyola com és en David Palau (guitarrista i director musical d’artistes com Alejandro Sanz, David Bisbal o Joan Manel Serrat) i ha rebut la influència de les grans veus del pop internacional i estatal, David Busquets ha escrit temes del seu disc a guitarra i veu.

David_Busquets_El-que-et-vull-dir_Portada

David Busquets – El que et vull dir

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.