Recomanem

El Principi d’Arquimedes

REDACCIÓ auva!cat | 07/04/2013


Després de l’èxit obtingut al passat Festival Grec 2012, “El Principi d’Arquimedes” és un drama escrit i dirigit per Josep Maria Miró i Coromina que gira al voltant de la història de diversos personatges.

Sinopsi
Ha arribat el dia que els “Cavallets de mar”, el grup infantil de natació, comencin a nedar sense bombolla. Aquest moment crucial per als més petits de la piscina és el desencadenant perquè surtin a la superfície sospites, dubtes i temors. L’Anna, la directora del club de natació, demana explicacions a en Jordi, l’entrenador dels Cavallets, després que alguns pares s’hagin queixat de com el noi ha gestionat la negativa a llançar-se a l’aigua d’un dels nens, que no vol fer-ho perquè està espantat. En Jordi assegura que ha actuat amb tacte i que no l’ha renyat ni espantat. El problema, però, és un altre: els pares veuen amb inquietud i preocupació que, per tranquil·litzar-lo, l’hagi abraçat i li hagi fet un petó.


El Principi d’Arquimedes és una obra que obre interrogants sobre les pors contemporànies, les relacions humanes, els prejudicis i la confiança.

Repartiment
Albert Ausellé (Hèctor)
Roser Batalla (Anna)
Rubén de Eguia (Jordi)
Santi Ricart (David)

Del 4 d’abril al 5 de maig de 2013
Teatre: La Villarroel, Barcelona

Més informació: La Villarroel

Comments (1)

  1. Me muero de ganas de verla!!! Hoy he participado en un concurso para ganar unas entradas (os lo dejo: https://www.facebook.com/piscinespicornell/app_180773791969991 )

    Aunque espero que me sorprendan para el día de la madre 😛

    Saludos

Comment here