El Petit de Cal Eril, a l’Apolo amb la Free Spirits Big Band

Joan Pons, conegut com El Petit de Cal Eril aquesta tardor es posarà al capdavant d’una big band, el músic s’ha aliat amb David Mengual i la seva Free Spirits Big Band per donar forma a “Big Eril”, un espectacle que el 7 de novembre de 2014 arriba a la Sala Apolo de Barcelona dins la programació de Connexions.

Big Eril

El Petit de Cal Eril recupera temes clau de tota la seva trajectòria en una trobada excepcional amb la Free Spirits Big Band, una formació de 16 músics encapçalada per David Mengual i per qui Toni Vaquer ha preparat arranjaments inèdits dels temes.

Un viatge ple de contrastos, passant del moment íntim a l’espetec èpic, tota una gradació de formes musicals en constant mutació que multiplica per mil tota la màgia que ja contenen de per si les cançons d’El Petit de Cal Eril, ara en diàleg amb la música sempre imprevisible de la Free Spirits Big Band. Una vintena de músics en escena per donar vida i multiplicar, com a través d’un calidoscopi, el món ja de per si oníric i màgic d’El Petit de Cal Eril, ara en sintonia amb un dels col·lectius de músics més preuat i original del país.

Un espectacle de navegació entre dos mons que es troben en els extrems, obrint finestres a les cançons perquè entri aire fresc, unes finestres que els músics aprofitaran per sortir-hi, explorar el món a banda i banda i, sobretot, jugar.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.