El malalt imaginari

REDACCIÓ | 08/05/2013

Fins el proper 26 de maig es pot veure al Guasch Teatre de Barcelona “El malalt imaginari”, tot un clàssic de Molière.
La companyia Magatzem d’Ars va estrenar per Dijous Sant una nova versió del clàssic que malgrat ser escrit a finals del segle XVII continua a l’ordre del dia ja que ens ofereix un retrat de la davallada d’un món capitalista per la crisi econòmica amb una proposta escènica innovadora i atemporal que aporta una lectura fresca del text original.

Sinopsi

La crisi i les retallades en sanitat han posat en estat d’alerta l’Argan, un home que pateix un excés de preocupació per la seva salut. Ara no en té prou amb els serveis del Sr. Purgon, el seu curandero personal, sinó que també vol obligar la seva filla Angèlica a casar-se amb un metge; però la noia està enamorada del jove Cléante.
La minyona de la casa, la Toneta, serà l’encarregada de posar una mica de seny a la família, evitar un matrimoni forçat i descobrir quines són les autèntiques intencions de la Belina, la jove i sensual dona de l’Argan.

Magatzem d’Ars presenta una nova versió del clàssic de Molière on retrata la desestabilització d’un món capitalista en plena davallada per la crisi econòmica i una societat contemporània esclavitzada pels codis i costums conservadors que segueixen regint les nostres vides malgrat el pas dels segles.
“El malalt imaginari” és una proposta escènica innovadora i atemporal que aporta una lectura fresca del text original, fent brillar l’humor i la comèdia de les seves escenes.

REPARTIMENT 
Albert Pueyo, Tania Gómez, Berta Reixach, Jaume Aguiló, Jordi Fornieles, Onofre Rojo, Marta Fons, Irene Garres 
FITXA 
Adaptació: Albert Pueyo, Caracterització: Magatzem d’Ars, Construcció d’escenografia: Abraham González, Escenografia: Albert Pueyo, Onofre Rojo, Il·luminació: Miranda Callejón, Albert Pueyo, Lletres de les cançons: Jordi Fornieles, Producció: Magatzem d’Ars, So: Daniel Delgado, Vestuari: Magatzem d’Ars. 
Més informació AQUÍ