El Mag Lari torna al Teatre Condal amb "Splenda"

REDACCIÓ | 18/11/2013

L’esperat retorn del Mag Lari a Barcelona ja és aquí. Més de 85.000 espectadors només a Catalunya avalen que Splenda desembarqui de nou al Teatre Condal. I l’època per fer-ho no podia ser una altra que les festes nadalenques, unes setmanes plenes de sorpreses, de música i llums, familiars, de mites i enigmes… unes setmanes màgiques! I on hi ha màgia i ganes de passar-ho bé, hi ha el Mag Lari, posant-se com sempre el públic a la butxaca i oferint l’espectacle de màgia més increïble que mai s’hagi pogut veure al nostre país: Splenda.
Splenda és una superproducció màgica que deixa bocabadats als espectadors aconseguint que la màgia prengui una nova dimensió amb un format espectacular que combina trucs, interacció amb el públic, música, ball i efectes visuals i sonors espectaculars. El Mag Lari i el seu equip -format per 6 ballarins- ens transporten a un gran univers d’emocions i somnis que combina un món de màgia on tot és possible amb l’energia de la música i les coreografies de Michael Jackson, el rei del Pop, i ídol de sempre del mag.
La producció de Focus i Mag Lari és una creació del mateix Mag Lari juntament amb Miquel Setó, dirigida pel Mag Lari amb Àngel Llàcer. Un espectacle únic, amb una estètica molt acurada i estudiada, que transformarà de nou el Teatre Condal a partir del proper 22 de novembre amb aparells i maquinàries propis d’una superproducció de gran format com és Splenda.