El llibre 501 Receptes Catalanes que has de conèixer abans de morir, reconegut amb el Premi Gourmand

501 Receptes Catalanes que has de conèixer abans de morir (Ara Llibres, 2013) ha estat reconegut amb el Premi Gourmand com a millor llibre de “receptes fàcils” de l’Estat espanyol. El llibre de Mònica Garcia competirà per la categoria de millor llibre de “receptes fàcils” del món durant la final que tindrà lloc al maig de 2014.

Els prestigiosos Premis Gourmand acaben de guardonar el llibre “501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir” (Ara Llibres, 2013), de la comunicadora Mònica Garcia, que ha estat seleccionat com el millor llibre de Receptes fàcils de l’Estat espanyol. El llibre entra, d’aquesta manera, dins la selecció per endur-se el Premi Best Easy Recipes Book del certamen “Gourmand World Cookbook Awards” que se celebrarà el 20 de maig de 2014 a Pequín, durant la “Beijing Cookbook Fair” del 19 al 21 de maig, 2014.

Una guia amb les millors receptes catalanes

A través d’una estètica vintage, amb i·lustracions i una cuidada maquetació, 501 receptes catalanes que has de conèixer abans de morir recull tots aquells plats tradicionals organitzats comarca a comarca. Arròs amb samfaina i botifarra negra, cuetes de rap amb nyores, trinxat de la Cerdanya, fricandó amb moixernons, xai al forn, escudella de l’hostal, platillo de l’Empordà… I bunyols de vent, carquinyolis, coca de Sant Joan, mel i mató, figues calentes, peres al vi, flam de castanyes… En definitiva, un recorregut excepcional per la cuina del nostre país.

Mònica Garcia i Massagué és llicenciada en Ciències de la Comunicació, Publicitat i Relacions Públiques i és doctorada en Enginyeria Multimèdia. És experta en cinema i protocol. Ha estat directora de comunicació del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i actualment és la responsable de comunicació i festivals internacionals de Catalan Films & TV. Dins del sector del protocol, ha estat cap de protocol de la conselleria DURSI de la Generalitat de Catalunya i va ser membre del claustre fundador de l’Escola Internacional de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya. Actualment, és docent d’aquest matèria a la Universitat de Barcelona.