El guerrer adormit

REDACCIÓ | 01/11/2013

El guerrer adormit és una novel·la fascinant i carregada de valors que ens convida a recuperar la il·lusió per viure, a creure que podem ser feliços.

Tots ens mereixem una segona oportunitat, i per fer realitat els somnis hem d’escoltar la veu del cor. Qui no ha imaginat alguna vegada poder tenir una vida diferent? Si tinguéssim el valor per fer-ho, quants no faríem un gir de cent vuitanta graus en la nostra existència?
A la cosmopolita ciutat de San Francisco, l’Edward, que acaba de fer quaranta anys, viu un profund conflicte intern a causa del mòbing laboral a què l’ha sotmès el nou cap. Per combatre’l, es refugia en la família i en els amics, però no troba el suport que s’esperava. L’Edward no és feliç.
D’un dia per l’altre, el món se li ha capgirat, i tot i les contrarietats de la realitat, l’Edward lluita per mantenir-s’hi aferrat, malgrat que ja no hi pertany. De sobte, però, apareixen en la seva vida una nena malalta de càncer i un indi ancià amb el qual compartirà alguna cosa més que partides d’escacs al Golden Gate Park. Tots dos li ensenyaran a recuperar la il·Lusió i amb el temps s’acabaran convertint en amics, mestres i companys de vida.

Fitxa tècnica:
Títol: El guerrer adormit
Autor: David Martí Martínez
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 376
Format: 15 x 23
Enquadernat: Rústica amb solapes
EAN: 978-84-297-7146-6
Data de publicació: 24 d’octubre
16,00 €