El grup Enderrocks actuarà de nou en directe

Enderrocks

La banda valenciana Enderrocks pujarà de nou als escenaris un any després d’anunciar la seva retirada per presentar un documental sobre els 10 anys del grup i un concert enregistrat en DVD.

El grup de heavy rock en valencià Enderrocks actuarà de nou en directe un any després d’anunciar el seu adéu a una gira que va recórrer municipis de les tres províncies del País Valencià. La banda nascuda a Riola representarà una sola actuació a la Sala Hot Rod Café de Sueca el proper dissabte 19 de desembre, quan es compleix un any exacte del recordat concert d’acomiadament del grup, també celebrat a la mateixa sala, plena de gom a gom.

Els actes programats comencen a les 00.00 hores amb la projecció d’un petit documental realitzat per l’Andragó FotoVideo on es repassen els moments més important en la carrera musical del quintet de la Ribera. A continuació, a les 00.30 hores, Enderrocks interpretarà en directe els temes més coneguts dels seus tres àlbums: Fills del Xúquer (2007), El meu nom és l’Oblit (2010) i Causa i efecte (2013). Durant el concert, a més, es projectarà les imatges del concert en directe enregistrat en DVD al 2014 per Diània TV i mesclat als estudis RMT Sonido Pro. Prèviament als actes, si més no, tindrà lloc un sopar on hi estaran els actuals músics del grup, ex components, col·laboradors i amics.

Enderrocks torna d’aquesta manera a l’acció de forma esporàdica, doncs aquest serà l’únic (i possiblement l’últim) concert que els Sangtraït de la Ribera realitzen. El quintet musical va presentar el seu últim senzill, Causa i efecte, a finals de 2013, data que significà el tret de sortida a una gira amb nombrosos concerts que portà als fills del Xúquer de nord al sud de la geografia valenciana.

Font: Mésdemil
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.