El Cicle NU Torna el 14 de Novembre

Després de la bona acollida del primer concert del Cicle NU al MEAM, divendres 14 de Novembre arriba el segon torn de concerts del cicle, que acollirà les actuacions de la Marta Pérez (30 min) i el Cece Giannotti (1h).

Nu

La Marta Pérez, compositora i cantant ens presenta el seu treball més personal: una selecció de temes propis que interpretarà juntament al guitarrista Jordi Bastida. És també la cantant, co-compositora i lletrista del grup de pop Acousters i component del grup d’havaneres en femení Les Anxovetes.

El Cece Giannotti és un músic canadenc afincat a Barcelona que presenta el seu darrer disc ‘Escape’. De sonoritat madura i consolidada, et transporta a la música dels cantautors nord-americans que van un pas per davant de la resta. Amb una perspectiva visionaria que el converteix en un dels més importants de l’escena barcelonesa.

El Cicle NU neix de la necessitat de reivindicar la cançó d’autor com alguna cosa més que algú tocant la guitarra i cantant. Es planteja com un concert de caràcter acústic i amb molta proximitat amb el públic. Un espectacle íntim per un nombre reduït de persones on la màgia d’aquesta nuesa musical i l’encant de l’espai en són els protagonistes. Música d’arrel folk amb tocs pop-rock i esperit trencador i visionari. Ja hi han format part el Ramón Mirabet i The Crab Apples.

Amplieu aquesta informació AQUÍ.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.