Ed Tulipa – Senyora Por

Sergi Carós, Ed Tulipa, és un music de Molins de Rei que, després de passar 10 anys entre Irlanda i Lanzarote tocant amb artistes internacionals va tornar a casa l’any 2011. Aquell mateix any, i sota unes circumstàncies una mica especials, va editar “Popterapia” (La Produktiva Records, 2011), un àlbum de pop britànic cantat en anglès, castellà i català.

Desprès de “Popterapia”, l’any 2013 va editar la cançó “Anna”, per després presentar un EP de 4 temes que inclou una versió d’un tema d’Els Dracs (on tocava el seu desaparegut pare, Vicenç Carós), desprès ha fet de músic d’estudi i de directe de Gerard Quintana i el grup molinenc Balancí, per exemple.

Ara amb “Senyora Por” (La Produktiva Records, 2014), arriba un nou single en català escrit per Sergi Carós, enregistrat a Sintaticon Estudi de Molins de Rei per Qk Zapater i masteritzat per Kei Macías, on trobem la col·laboració del Joan Calduch (ex membre dels Detectors) i Sergio Bartel de The Gurús.

Ed_Tulipa

Ed Tulipa – Senyora Por

Discogràfica: La Produktiva, 2014

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.