Recordem

Eba publica un nou treball discogràfic, `Respirant´

Eba publica el seu nou treball discogràfic, Respirant el 20 de Maig, sota el segell LBAM Records. El presentarà a Barcelona el proper dijous 19 de Juny a la Sala Monasterio.

eba

Respirant és un disc amb un so pop molt agradable i acompanyat de la dolça i suau veu de la tortosina. En les seves cançons es deixa entreveure la clara influència de la música de Presuntos Implicados, que sempre l’ha acompanyat. Sempre atenta a les seves composicions i sobretot a les de Nacho Mañó, a qui sempre ha admirat i amb qui ha pogut treballar en aquest disc. A banda de ser el productor de l’àlbum, ell és també el director musical dels directes del grup. Ella el defineix com una persona plena de talent i molt enriquidora professionalment.

Aquest nou disc, compta amb les col·laboracions de músics com Jose Carlos Gómez (guitarrista d’artistes com Niña Pastori), Toni Saigi “Chupi”(músic de “Jarabe de Palo”), Roqui Albero (trompeta en l’última gira de Jorge Drexler) i de Manu Guix.

El primer senzill es Respirant, tema que dóna títol al disc i que a més, compta amb la col·laboració del cantant i compositor Manu Guix, que posa la seva veu a duo amb Eba. Un tema que parla de deixar enrere l’estrès, els mals records i les angoixes del passat, que de vegades tornen a la ment al recordar certs moments viscuts. És un cant a deixar anar aquesta sensació d’ofec i mirar endavant amb alegria per trobar la felicitat. Inspirat en la frase de la pel·lícula Nàufrag ‘I ara sé el que he de fer, seguir respirant, perquè demà tornarà a sortir el sol i qui sap que portarà la marea’, i amb aquesta frase escrita al llibret del format físic s’obre el disc. Un disc que és aire fresc per seguir respirant.

Concerts de presentació a:
 
Tarragona
 Dijous 12 de juny
 Sala La Vaqueria
 Hora: 22:00
 
Barcelona
 Dijous 19 de juny
 Sala Monasterio
 Hora: 20:30
 
Tortosa
 Divendres 27 de juny
 Sala Karibú CLub
 Hora: 22:30

Comment here