Disc recomanatDISCOSGeneralIndexats 2015Kasba MusicVideoclips

EAM (Exèrcit d’Alliberament Musical) “FARTS”

Torna l’ EAM (Exèrcit d’Alliberament Musical) i ho fa dos anys i mig més tard de l’aparició del seu primer disc anomenat EAM (Japan Record, 2012).  Ara amb FARTS (Kasba Music, 2015) el grup torna amb el seu rock potent, agressiu, rock del segle XXI difícilment classificable.

FARTS s’ha enregistrat a AdLibitum Estudi, a Palamós de la mà d’en Joan Artigas, s’ha mesclat a La Panchita, Barcelona, amb en Gerard Casajús i el màster corre a càrrec de l’Ibon Larruzea d’Euridia Estudios, Bilbao.

L’àlbum es composa d’onze cançons on es combinen diferents estils per crear un so propi i singular i és aquí on es nota que la banda beu del rap, el rock, el reggae/dancehall i el drum’n’bass.

Col·laboracions, han estat nombroses les persones que han posat el seu talent en aquest disc, la portada ha estat dissenyada per Miguel Cazaña, l’actor Ernesto Arango ha posat veu a “Com un isard”, At Versaris a “Tenim exemples”, la banda barcelonina Lágrimas de Sangre a “Societat de control”, Sandra Jerez a posat veu a “Mis verdades” i “Aigua fresca”, Jesús Blanco al violoncel a “Tranquilo” i també hi ha participat l’MC gironí Yuyu.

 

EAM Exèrcit d’Alliberament Musical / FARTS

Kasba Music – 2015
1 – Intro
2 – Com un isard
3 – Societat de Control
4 – Mis verdades
5 – Black Future
6 – Mala premsa
7 – Aigua fresca
8 – Interludi
9 – Farts
10 – Tenim exemples
11 – Tranquilo

Videoclip: EAM / FARTS

EAM (Exèrcit d’Alliberament Musical) són:
Cesc Marçal (guitarra), Carles Sarquella (teclats), Lluís Fonalleras (bateria), Santi Peralta (baix i veus) i els rappers o Mc Mauro Juan, Omar Sánchez i Guillem Lorente.

Web del grup: www.exercitam.com

Comment here